UNTOLD mai tare decât COACHELLA, BURNING MAN sau ULTRA: se află în TOP 10 festivaluri din lume

In topul „Celor mai tari 50 de festivaluri din lume”, UNTOLD s-a clasat  pe locul 8 din întreaga listă, alături de alte evenimente cunsocute precum Ultra, Coachella sau Glastonbury.

Lista a inclus festivaluri dedicate mai multor genuri muzicale – house, techo, drum & bass, etc, iar DJ au votat în mod anonim pentru fiecare eveniment.

 

Top 10 festivaluri arată cam aşa:

  1. Tomorrowland
  2. Glastonbury
  3. ULTRA Music Festival
  4. Awakenings
  5. SONAR
  6. EDC Las Vegas
  7. Exit
  8. Untold
  9. Coachella
  10. Dekmantel

UNTOLD a devansat festivaluri cu tradiție în lumea celor mai bune festivaluri de muzică din lume, precum Coachella, Burning Man, Sziget, Parookaville sau Mysteryland.

Când are loc UNTOLD 2019

Festivalul UNTOLD, devenit un fenomen internațional, își deschide porțile tărâmului magic în 2019, în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca.

Unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Europa a ajuns la cea de-a cincea ediție care va fi una aniversară și de neuitat, pentru fanii festivalului. Organizatorii au dezvăluit deja câteva nume noi în line-up-ul de anul acesta, și ne promit că această ediție va depăși tot ceea ce am trăit în cele patru ediții de până acum.

La ediția aniversară din acest an, în line-up-ul festivalului UNTOLD se află unii dintre cei mai buni artiști ai momentului: Armin van Buuren, Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki, 3 Are Legend, Tinie Tempah, Busta Rhymes, Tove Lo și mulți alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *